نمناک/ گاناش شکلاتی از انواع کرم های شیرینی پزی است که طعم خوب و لذت بخشی دارد طرز تهیه این گاناش را در ادامه برای شما حاضر کرده ایم

 گاناش شکلاتی
گاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است. طرز تهی گاناش را در این بخش از آشپزی بخوانید. 

مواد لازم گاناش شکلاتی

خامه
200 گرم
وانیل
نوک قاشق چایخوری
شکلات تخته ای
250 گرم
کره
20 گرم

طرز تهیه گاناش شکلاتی
مرحله اول : 
شکلات ها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد. 

مرحله دوم : 
خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید . 

مرحله سوم : 
مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید. 

مرحله چهارم : 
شکلات های خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است. 

نکات مهم در تهیه گاناش شکلاتی
اگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان می شود. 

اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ می شود و با کمک ماسوره می توان آن را روی کیک بریزید.

اگر شکلات نصف خامه باشد می توان از آن به عنوان سس استفاده کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar