ترفند تهیه کباب حسینی در خانه

چی بپزم/ مواد لازم
گوشت سردست گوسفند یا گوساله= 800 گرم
پیاز= سه عدد
فلفل دلمهای قرمز د=و عدد
گوجهفرنگی =چهار تا پنج عدد
روغن= دو قاشق سوپخوری
زردچوبه= یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
سیخ کباب چوبی= 20 عدد
طرز تهیه
گوشت را پاک کرده و به قطعات 3×3 سانتیمتر خرد میکنیم.
برای هر سیخ چهار الی پنج قطعه گوشت کافی است. پیاز، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را حلقه حلقه میکنیم و داخل قابلمه روغن، قاشق مرباخوری نمک و قاشق مرباخوری زردچوبه میریزیم.
یک ردیف پیاز ورقه شده بعد گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و سیخهای کباب و به همین ترتیب تا آخر این کار را انجام میدهیم. لابهلای مواد کمی نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده و روی مواد گوجهفرنگی میچینیم.
در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا پخته شوند. سیخها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در دیس ریخته و کبابها را روی آن چیده و سرو مینماییم.
منبع:ashpazonline.com