برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

فوت و فن تهیه «سمبوسه سبزیجات» خوش طعم

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
فوت و فن تهیه «سمبوسه سبزیجات» خوش طعم

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم  دستور تهیه سمبوسه سبزیجات  را به شما آموزش می دهیم. 

مواد مورد نیاز
روغن....  ۲ قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خردکرده .... ۱ عدد

پودر گشنیز.....  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر زیره‌ی سبز...... یک‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه....... ۱ قاشق چایخوری

پودر زنجفیل.... یک‌دوم قاشق چایخوری

ادویه‌ی گرام‌ماسالا ..... یک‌دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی پخته و مکعبی خردکرده..... ۲۲۵ گرم

نخودفرنگی پخته ....۱۰۰ گرم

اسفناج پخته.... ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل قرمز..... به میزان لازم

خمیر فیلو..... ۴ ورق

سس گوجه‌فرنگی..... در صورت دلخواه به میزان لازم

روش‌تهیه

در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه ادویه‌ها را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. حال سیب‌زمینی، نخودفرنگی و اسفناج را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد سرد شود. اینک خمیر فیلو را به شکل مستطیل به اندازه‌ی ۹×۱۵ سانتیمتر ببرید و هر بار به اندازه‌ی یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم‌کرده وسط آن بریزید و خمیر را بپیچید. حالا سمبوسه‌ها را در روغن فراوان سرخ کنید و روی هوله‌ی کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه سمبوسه‌ها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

خواص گشنیز

گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده‌ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می‌گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره