logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خوراک گوشت و چغندر روسی

منبع
غذالند
بروزرسانی
خوراک گوشت و چغندر روسی

غذالند/ خوراک گوشت و چغندر روسی یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار از اروپای شرقی و روسیه است. این غذا کمی شبیه سوپ برش روسی است. اما مواد اولیه آن ها و نحوه پختشان تفاوت های اندکی دارد. مواد اولیه برای تهیه این غذا چغندر قرمز، گوشت، جعفری، گوجه فرنگی و سیر است. چغندر قرمز یا همان لبو یکی از خوشمزه ترین سبزیجات موجود در فصل پاییز و زمستان است. در واقع به گیاه آن چغندر گفته می شود. پس از پختن چغندر به اصطلاح به آن لبو می گویند.
لبو گیاهی با طبع گرم است. این سبزی پر خاصیت سال ها است که به عنوان دارو برای درمان امراض مختلف استفاده می شود. میزان کالری چغندر قرمز بسیار پایین است و سرشار از فیبر، آهن، مس، پتاسیم و کلسیم است. لبو برای کم خونی بسیار مفید می باشد. از آن جا که چغندر قرمز غنی از اسید فولیک است مصرف آن به زنان باردار بسیار توصیه می شود. گفته می شود که مصرف چغندر قرمز برای افزایش باروری در مردان بسیار مفید است. چغندر یک ضد عفونی کننده قوی و آنتی باکتریال و سرشار از ویتامین سی است و برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است. از دیگر خواص چغندر می توان به سم زدایی کبد، پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، درمان روماتیسم و کم خونی اشاره کرد. یکی از بهترین راه ها برای مصرف چغندر ترکیب آب چغندر همراه با آب هویج است.
درست است که چغندر قرمز خواص درمانی بسیار زیادی دارد اما مصرف بی رویه آن اصلا توصیه نمی شود. زیرا ممکن است باعث سنگ کلیه، افزایش ضربان قلب، تب، اسهال و لرزش و استفراغ شود. اگر داروهای خاصی مصرف می کنید بهتر است پیش از میل کردن چغندر با پزشک خود مشورت کنید زیرا ممکن است دچار مسمومیت شوید.

مواد لازم
گوشت: ۳۰۰ گرم
چغندر قرمز: ۳ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
جعفری خرد شده :۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل

 گام 1گوشت خرد شده را همراه با یک عدد پیاز رنده شده تفت دهید.
 گام 2بعد از اینکه رنگ گوشت کمی تغییر کرد ۴ لیوان آب به آن افزوده روی حرارت ملایم گوشت را بپزید.
 گام 3پوست چغندر را بگیرید و با رنده درشت رنده کنید.
 گام 4چغندر را همراه با سرکه و رغن در تابه تفت دهید.
 گام 5به مواد شکر و رب گوجه اضافه کرده و همچنان تفت دهید.
 گام 6صبر کنید تا رشته های چغندر رنده شده کمی نرم شوند سپس آن را از روی حرارت بردارید.
 گام 7۱ پیاز خرد شده را با مقداری کره در ماهیتابه تفت دهید.
 گام 8سپس هویج پوست کنده و رنده شده را به آن بیفزایید و تا نرم شدن هویج آن ها را تفت دهید.
 گام 9۱ الی ۲ ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا پخته شود.

 گام 10سپس سیب زمینی های خرد شده را به گوشت اضافه کنید.
 گام 11۱۵ دقیقه مهلت دهید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
 گام 12همه موادی را که قبلا تفت داده اید به گوشت بیفزایید. ۱۵ دقیقه صبر کنید.
 گام 13گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
 گام 14سپس آن ها را همراه با جعفری خرد شده، سیر رنده شده و نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید.
 گام 15خوراک را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کمی بجوشد و کاملا جا بیفتد.
 گام 16پس از نیم ساعت خوراک شما آماده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره