سرآشپز پاپیون/ مواد لازم کیک پوره گلابی
تخم مرغ۳ عدد
پوره گلابی۱۵۰ گرم
شکر۱۵۰ گرم
کره آب شده۱۵۰ گرم
آرد۱۷۰ گرم
نمک۱/۸ قاشق چای خوری
دارچین۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک پوره گلابی
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه
۱
درابتداموادخشک که شامل آرد،بیکینگ پودر،نمک ودارچین هست راباهم مخلوط کرده وسه بارالک می کنیم
۲
درظرفی دیگرتخم مرغ وشکرراباهمزن برقی به مدت سه تاچهاردقیقه خوب می زنیم تاپف کنه ورنگش به سفیدی بزنه
۳
بعدش کره آب شده وخنک شده روبه مواداضافه کرده وبه مدت ده ثانیه می زنیم،بعدازآن پوره گلابی رواضافه کرده وکمی هم می زنیم ودرآخرموادخشک رودردومرحله به مواداضافه می کنیم
۴
ودرظرف موردنظرریخته وروی آنراباکنجدوخلال بادام تزیین میکنیم ودرفر۱۸۰ درجه به مدت ۴۰تا۴۵ دقیقه قرارمی دهیم درآخرگریل راروشن کرده تاروی کیک هم طلایی شود نوش جان😋😋😋
سایر نکات کیک پوره گلابی
۱:همه ی موادبایدبه دمای محیط رسیده باشند
۲:آردبایدآردسفیدباشه
۳:برای پوره گلابی تقریباسه عددگلابی روپوست گرفته وهسته آن راکرفته ورنده ریزمی کنیم
ریختن پوره همراه بامقداری آب گلابی ایرادی ندارد

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar