نماد آخرین خبر

شیوه درست کردن «خورش رنگارنگ»؛ یک پیشنهاد خوشمزه

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
شیوه درست کردن «خورش رنگارنگ»؛ یک پیشنهاد خوشمزه

سرآشپز پاپیون/ درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش رنگارنگ آشنا کنیم.

مواد لازم
گوشت (خورشتی و خرد شده) ۷۰۰ گرم
عصاره گوشت ۱ بسته
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱۵۰ گرم

برنج ۰.۵ کیلوگرم
روغن به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای (رنگارنگ و نگینی شده) ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از کره‌ها را ذوب کرده و پیاز نگینی شده را در آن کاملا سرخ میکنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.

سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.

فلفل‌ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند.

سپس رب گوجه فرنگی، زعفران و ادویه را به آن‌ها اضافه کرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میکنیم.

برنج را در ظرف مناسب دم میکنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میکنیم.


سایر نکات
میتوانید به جای گوشت تکه‌ای از گوشت چرخکرده یا مرغ هم استفاده کنید
اضافه کردن فلفل و تند کردن غذا مزه آن را بهتر میکند
اگر دوست دارید چند قاشق آبلیمو به غذا اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar