بیتوته/ رنگین پلو یک غذای خوشمزه و بسیار مقوی است ، ترکیب سبزیجات رنگی ، مرغ و برنج یک وعده غذایی کامل ، خوشمزه و سیر کننده است که علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد از نظر غذایی کامل است و جزو رژیم غذایی سالم محسوب می شود. 
رنگین پلو مجلسی 
مواد لازم رنگین پلو مجلسی 
چغندر یا لبو ۱ عدد
سیب زمینی شیرین ۱ عدد متوسط
سیب زمینی بنفش ۱ عدد متوسط
به ۱ عدد
هویج زردک یا گزر ۱ عدد
هویج فرنگی ۱ عدد
پیاز بنفش ۱ عدد 
گوشت یا مرغ پخته شده به مقدار لازم
بادیان ستاره ای و جوز هندی به مقدار لازم
زیره سیاه و پودر گل سرخ به مقدار لازم
سیب زمینی با کدو حلوایی برای ته دیگ به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم 
آلو برقانی چند عدد 
برنچ۳ پیمانه

طرز تهیه رنگین پلو مجلسی
سیب زمین ها را بشویید و پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. چغندر ، به ، زردک و هویج را بشویید  و هر کدام را جداگانه خلالی خرد کنید.  تابه ای را روی حرارت بگذرید و سیب زمینی ها را جداگانه با کمی روغن تفت دید. سایر سبزیجات را هم جدا گانه در همان تابه تفت دهید. پیاز را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفتد هید تا سبک و طلایی شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. آلوها را اضافه کرده تفت دهید.  ادویه ها را آسیاب کنید. ماهیچه را با ادویه های دلخواه ، پاپریکای سیر و قرمز بپزید. ماهیچه را ریش ریش کنید. برای ته دیگ ، کدو حلوایی یا سیب زمینی بگذارید. برنج را با کمی نمک بپزید و آبکش کنید و با مخلوط سیزیجات ، ماهیچه ، پیاز  داغ آلوی تفت داده و پودر ادویه ها لا به لا در قابلمه بریزید. کمی زعفران دم کشیده روی برنج بریزید و در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم دم کنید. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar