طرز تهیه اوتمیل سیب و عسل
کتاب کاله/ اوتمیل سیب و عسل یکی از آن صبحانههایی است که با عطر خوش و طعم بینظیر خود میتواند روز شما را بسازد. ترکیب شیرین سیب و دارچین و عسل در کنار اوتمیل یا جو دو سر بسیار لذتبخش بوده و البته بسیار هم سالم و مقوی است. پاییز طلایی، فصل زیبا و دوستداشتنی است که با یک صبحانه خوشمزه میتوان به استقبال روزهای خنک پاییز رفت و لذت این روزهای زیبا را دوچندان کرد.
اوتمیل یکی از مقویترین و سالمترین خوراکیهایی است که میتوان به عنوان صبحانه و میان وعده مصرف کرد. پزشکان و متخصصان تغذیه تاکید زیادی در گنجاندن این خوراکی خوشمزه در برنامه غذایی روزانه دارند. شاید هم نام اوتمیل را زیاد شنیده باشید اما هنوز نمیدانید اوتمیل چیست. شاید این دستورالعمل بهانه خوبی باشد تا با این غذای مقوی بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه اوتمیل سیب و عسل
تخم مرغ دو عدد
شیر جو دوسر دو لیوان
عسل یک لیوان
جو دو سرپرک شش لیوان
سیب خرد شده دو عدد
نمک دو قاشق چایخوری
بیکینگ پودردو قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن نارگیل یکسوم لیوان
طرز تهیه اوتمیل سیب و عسل
مرحله اول
پیش از شروع به کار و در اولین مرحله فر را با دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله دوم
در یک ظرف مناسب تخممرغ را شکسته و بهخوبی هم بزنید تا یکدست شود. برای این کار میتوانید از همزن برقی و یا همزن دستی استفاده کنید. اگر وگان هستید و به دنبال جایگزین های تخم مرغ هستید، میتوانید از پوره کدوحلوایی یا موز له شده به مقدار لازم استفاده کنید. مقادیر اضافه شده بسته به تعداد تخممرغهای مورد نیاز در رسپی متفاوت است.
مرحله سوم
وقتی تخممرغها یکدست شدند وانیل، نمک، بیکینگ پودر، عسل، روغن نارگیل، جو دوسر، شیر جو دوسر و یکسوم سیبها را اضافه کرده و مواد را بهخوبی با هم ترکیب کنید. اگر وگان هستید، میتوانید از جایگزین های عسل مثل شربت افرا استفاده کنید.
مرحله چهارم
کف ظرفی که برای فر انتخاب کردهاید را چرب کنید. مواد را درون آن ریخته و مابقی سیبها را روی مواد بریزید و ظرف را درون فر بگذارید. پس از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اوتمیل سیب و عسل شما آماده است.