برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن تهیه بلال خوشمزه بدون منقل

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ دیگه بلال رو؛ روی منقل درست نکنید که یه روش عالی با طعم استثنایی براتون آوردم
بلال ها رو پوست بگیرین و نصف کنید
به این صورت پوستش رو کف قابلمه بچینید
بعد؛ بلال هایی که نصف کردین بچینید
یک پیمانه شیر
آب هم تا جایی که روی بلال رو بپوشونه اضافه کنید
در قابلمه رو ببندین و یکساعت اجازه بدین بپزن
پنجاه گرم کره ؛ روی حرارت بذارین تا آب بشه
سه قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف قاشق غذاخوری نمک
مقداری آویشن اضافه کنین و هم بزنین
بلال ها رو از قابلمه خارج کنین و روش از مواد کره ای بریزین
فقط کافیه یکبار امتحان کنید که معرکس
برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن
نوش جان

منبع کوک مگ

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره