ایده تهیه کوکی مارمالادی

بیتوته/ مواد لازم کوکی مارمالادی
کره ۱۶۰ گرم
پودر قند ۱۳۰ گرم
آرد ۲۳۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بادام ۱۰۰ گرم
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
نمک کمی
رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه کوکی مارمالادی
تمام مواد را کناری بگذارید تا به دمای محیط برسند.
کره را با همزن بزنید تا یکدست شود.
پودر قند را حین هم زدن کم کم اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم شود.
تخم مرغ ها و سپس وانیل را حین هم زدن اضافه کنید تا بکدست شود.
نمک ، پودر بادام و نیمی از آرد را جدا گانه الک کنید و سپس کم کم به مخلوط کره اضافه نمایید و با لیسک به آرامی مواد را به خورد هم بدهید تا یکدست شود.
آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد.
خمیر را در پلاستیک پیچیده و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.
سطح میز کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر نیم سانتی متر با وردنه پهن کنید و با کاتری که وسطش گودتر باشد ، قالب بزنید.
کوکی ها را قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بچینید و به مدت 8 – 12 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا بپزد و کف کوکی ها کمی طلایی شود.
بعد از این که کوکی ها سرد شدن وسط آن ها را با مارمالاد توت فرنگی یا بریلو پر کنید و رویش کمی پودر پسته بپاشید.