نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

سوهان آجیلی با شیره انگور یک هله هوله پرخاصیت!

منبع
خراسان
بروزرسانی
سوهان آجیلی با شیره انگور یک هله هوله پرخاصیت!

خراسان/ مواد لازم
 
 کنجد سفید - ۲ پیمانه
  بادام زمینی یا گردو – یک پیمانه
  پودر نارگیل  - یک سوم پیمانه
  خلال پسته  - نصف پیمانه

  شیره انگور -  ۳ قاشق غذاخوری
  عسل -  ۲ قاشق غذاخوری
  ارده - ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- ابتدا داخل یک تابه کنجد بریزید و برای ۵ دقیقه مدام هم بزنید نباید تغییر رنگ بدهد.2- بعد از ۵ دقیقه بادام زمینی یا گردو و پودر نارگیل و خلال پسته را اضافه کنید و همه مواد را کمی تفت دهید تا بو داده شود سپس شعله را خاموش ‌کنید.3- در ادامه ارده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس عسل و شیره  انگور را به آن بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا کمی منسجم شود.
4- یک قالب پیرکس را به دلخواه انتخاب کنید و داخل آن یک نایلون فریزر باز کنید و قرار دهید مواد سوهان را داخل قالب بریزید و با پشت یک لیوان شروع به فشرده کردن سوهان کنید و روی آن به دلخواه خلال پسته و بادام بریزید.5- قالب مدنظر را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود و خودش را بگیرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره