سوهان آجیلی با شیره انگور یک هله هوله پرخاصیت!

خراسان/ مواد لازم
کنجد سفید - ۲ پیمانه
بادام زمینی یا گردو – یک پیمانه
پودر نارگیل - یک سوم پیمانه
خلال پسته - نصف پیمانه
شیره انگور - ۳ قاشق غذاخوری
عسل - ۲ قاشق غذاخوری
ارده - ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- ابتدا داخل یک تابه کنجد بریزید و برای ۵ دقیقه مدام هم بزنید نباید تغییر رنگ بدهد.2- بعد از ۵ دقیقه بادام زمینی یا گردو و پودر نارگیل و خلال پسته را اضافه کنید و همه مواد را کمی تفت دهید تا بو داده شود سپس شعله را خاموش کنید.3- در ادامه ارده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس عسل و شیره انگور را به آن بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا کمی منسجم شود.
4- یک قالب پیرکس را به دلخواه انتخاب کنید و داخل آن یک نایلون فریزر باز کنید و قرار دهید مواد سوهان را داخل قالب بریزید و با پشت یک لیوان شروع به فشرده کردن سوهان کنید و روی آن به دلخواه خلال پسته و بادام بریزید.5- قالب مدنظر را برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود و خودش را بگیرد.