برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

«پودینگ ژله‌ای هندوانه» دسری جذاب برای شب یلدا

منبع
خراسان
بروزرسانی
«پودینگ ژله‌ای هندوانه» دسری جذاب برای شب یلدا

خراسان/ پودینگ ژله‌ای هندوانه
چی لازم داریم:
  ژله طالبی -  یک بسته (لایه اول)
   ژله انار -  یک بسته (لایه سوم)
مواد لازم برای تهیه پودینگ (لایه وسط)
   شیر – یک و نیم  لیوان

   نشاسته ذرت – 2 قاشق غذاخوری
   شکر -  ۳ قاشق غذاخوری
   گلاب - ۳ قاشق غذاخوری
   وانیل – کمی

چطور درست کنیم:
 1- ژله سبز را با هر طعمی که دوست دارید تهیه و با یک و نیم  لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی حل شود.
2- ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود.
3- ژله سبز آماده شده را داخل لیوان ها  بریزید و  ۴۵ دقیقه داخل یخچال  بگذارید تا بسته شود.
4- شیر و نشاسته و شکر را با هم داخل یک شیرجوش بریزید  و هم بزنید و زیر حرارت را روشن  کنید و مدام هم بزنید به غلظت فرنی که رسید گلاب و وانیل را اضافه  کنید و خوب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.5-  لیوان ها را از یخچال خارج کنید و روی ژله سبز رنگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا پودینگ بسته شود.
6- ژله قرمز را با هر طعمی که دوست دارید تهیه و با یک و نیم  لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی حل شود، سپس ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود.
7-  لیوان ها را از یخچال خارج کنید و ژله انار را روی پودینگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar