«پودینگ ژلهای هندوانه» دسری جذاب برای شب یلدا
خراسان/ پودینگ ژلهای هندوانه
چی لازم داریم:
ژله طالبی - یک بسته (لایه اول)
ژله انار - یک بسته (لایه سوم)
مواد لازم برای تهیه پودینگ (لایه وسط)
شیر – یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت – 2 قاشق غذاخوری
شکر - ۳ قاشق غذاخوری
گلاب - ۳ قاشق غذاخوری
وانیل – کمی
چطور درست کنیم:
1- ژله سبز را با هر طعمی که دوست دارید تهیه و با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی حل شود.
2- ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود.
3- ژله سبز آماده شده را داخل لیوان ها بریزید و ۴۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بسته شود.
4- شیر و نشاسته و شکر را با هم داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید و زیر حرارت را روشن کنید و مدام هم بزنید به غلظت فرنی که رسید گلاب و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.5- لیوان ها را از یخچال خارج کنید و روی ژله سبز رنگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا پودینگ بسته شود.
6- ژله قرمز را با هر طعمی که دوست دارید تهیه و با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی حل شود، سپس ژله را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود.
7- لیوان ها را از یخچال خارج کنید و ژله انار را روی پودینگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا سفت شود.