آموزش تهیه ناگت مرغ در خانه
بیتوته/ ناگت مرغ غذای محبوب بیشتر کودکان بدغذاست که در مدت زمان کوتاهی اماده سرو می باشد. فقط کافی ست یک تکه از این ترکیب سوخاری را میل کنید تا طعم خاص و به یاد ماندنی اش هرگز خاطرتان محو نشود.
مواد لازم برای ناگت مرغ :
سینه مرغ خام 2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ2 عدد
طرز تهیه ناگت مرغ :
1-در مرحله اول برای تهیه ناگت مرغ مرغ خام را چرخ کنید.
2-سپس سیر و پیاز را رنده کنید و آب اضافی پیاز را بگیرید. در ادامه پنیر پیتزا را به ترکیب اضافه و با هم مخلوط کنید تا وقتی که یک مایه ی خمیری شکل بدست آید. مواد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
3- در ظروف جداگانه پود سوخاری و تخم مرغ هم زده شده را اماده کنید. مواد را از یخچال خارج کنید کمی از مایه ناگت را به ضخامت دلخواه شکل دهید و سپس به تخم مرغ و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.
4- در روغن داغ فراوان ناگت ها را به شعله ی متوسط سرخ کنید و در پایان با سبزیجات تازه و سس قرمز نوش جان کنید.
نکات کلیدی هنگام تهیه ناگت مرغ:
• به این نکته توجه داشته باشید برای جلوگی از دود کردن، حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
• اگر هنگام شکل دادن مایه ناگت به دست شما چسبید، هنگام کار دست خود را خیس و نمناک کنید.
• پس از سرخ کردن ناگت برای اینکه روغن اضافه ان را بگیرید از دستمال مخصوص استفاده کنید.