0
0
487
خراسان/ مزه دار کردن گوشت بوقلمون
مواد لازم ادویه
پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده) - 100 گرم
فلفل سیاه -50 گرم
انبه خشک شده - 50 گرم
پونه - 50 گرم
سیر خشک -100 گرم
پیاز خشک - 50 گرم
آویشن خشک - 100 گرم
نمک – 50 گرم
مراحل
۱- برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکههای بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملا چرب کنید.
۲- سپس آنها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.
۳- روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.