نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن تهیه آبگوشت سیر لذیذ و مقوی

منبع
بيتوته
بروزرسانی
فوت و فن تهیه آبگوشت سیر لذیذ و مقوی

بیتوته/ مواد لازم آبگوشت سیر برای 6 نفر 
گوشت دنده یا گوشت با استخوان 750  گرم
 سیر 5 حبه – 5 بوته
 نخودنصف پیمانه 
لوبیا  نصف پیمانه 
گندم  پوست کندهنصف پیمانه 

برنج نصف پیمانه 
 زردچوبه2 قاشق چایخوری
 نمک و فلفل به مقدار کافی
 سیب زمینی 1 عدد درشت
 رب گوجه فرنگی3 قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه آبگوشت سیر
نخود ، لوبیا و گندم را از شب قبل جداگانه در آب بخیسانید و سپس آبش را دور بریزید. 
گوشت را تکه کنید و به همراه نخود ، لوبیا و گندم در قابلمه بریزید و آب اضافه نمایید اجازه دهید 1.5 ساعت با حرارت ملایم بپزد. 
در قابلمه را بردارید و نصف پیمانه برنج را اضافه کرده و به پخت ادامه دهید. 
5 حبه سیر را ساتوری کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا نرم شود. در دستور اصلی مقدار سیر 5 بوته است که اگر نمیتوانید این مقدار سیر را تحمل کنید میتوانید کمتر استفاده نمایید.
3 قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و مخلوط نمایید. 
2 قاشق زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید و این مخلوط را به قابلمه اضافه نمایید.
1 عدد سیب زمینی درشت را پوست گرفته ، نگینی خرد کرده به قابلمه بیفزایید. 
اجازه دهید تمام مواد کاملا بپزند و آبگوشت جا بیوفتد. 

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره