فوت و فن تهیه آبگوشت سیر لذیذ و مقوی

بیتوته/ مواد لازم آبگوشت سیر برای 6 نفر
گوشت دنده یا گوشت با استخوان 750 گرم
سیر 5 حبه – 5 بوته
نخودنصف پیمانه
لوبیا نصف پیمانه
گندم پوست کندهنصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
زردچوبه2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
سیب زمینی 1 عدد درشت
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه آبگوشت سیر
نخود ، لوبیا و گندم را از شب قبل جداگانه در آب بخیسانید و سپس آبش را دور بریزید.
گوشت را تکه کنید و به همراه نخود ، لوبیا و گندم در قابلمه بریزید و آب اضافه نمایید اجازه دهید 1.5 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
در قابلمه را بردارید و نصف پیمانه برنج را اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.
5 حبه سیر را ساتوری کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا نرم شود. در دستور اصلی مقدار سیر 5 بوته است که اگر نمیتوانید این مقدار سیر را تحمل کنید میتوانید کمتر استفاده نمایید.
3 قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و مخلوط نمایید.
2 قاشق زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید و این مخلوط را به قابلمه اضافه نمایید.
1 عدد سیب زمینی درشت را پوست گرفته ، نگینی خرد کرده به قابلمه بیفزایید.
اجازه دهید تمام مواد کاملا بپزند و آبگوشت جا بیوفتد.