آموزش طبخ 3 مدل سوپ لذیذ
آخرین خبر/ آموزش هر سه تا سوپ مجلسی و خوشمزه رو ببینید که مدل اول و دوم فکر کنم تو اکثر مهمونی های ما ایرانی ها پایه ثابت سفره هست و هم به سفره نما میده هم خیلی خوشمزه و دلبره🙋🏼♀️.
مدل سوم رو هم بهتون پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید چون یه سوپ فوری و بی دردسر هست که بچه ها عاشقش میشن🤤.
مواد لازم برای سوپ اول(سوپ شیر):
پیاز.... یک عدد (کوچک)
هویج رنده شده... یک پیمانه
قارچ سرخ شده یا بلانچ شده... یک پیمانه
جو پرک... یک پیمانه
آب مرغ... دو لیوان
کره... بیست گرم
آرد... سه قاشق غذاخوری
مرغ ریش شده... یک پیمانه
شیر... دو لیوان(شیر رو حتما گرم کنید و آهسته آهسته به آرد اضافه کنید تا گلوله نشه)
خامه... نصف بسته(خامه رو با چند قاشق سوپ مخلوط کنید تا گرم بشه چون اگر سرد اضافه کنید ممکنه سوپتون ببره)
جعفری... یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه... به مقدار لازم
.
مواد لازم برای سوپ دوم که همون سوپ جو رستورانی هستش:
پیاز... یک عدد(کوچک)
هویج رنده شده... یک پیمانه
جو پرک... یک پیمانه
آب مرغ... سه و نیم پیمانه( سه پیمانه برای پخت جوپرک ها و نیم پیمانه هم برای رقیق کردن سس)
آرد... سه قاشق غذاخوری
رب گوجه ... سه قاشق غذاخوری
مرغ ریش شده... یک پیمانه
جعفری... یک پیمانه
آبلیمو تازه... یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه... به مقدار لازم
.
مواد لازم برای سوپ سیب زمینی:
سیب زمینی.... دو عدد متوسط
آب مرغ... دو لیوان
شیر... یک لیوان
ذرت... یک پیمانه
هویج خیلی ریز رنده شده... یک پیمانه
نمک و فلفل... به مقدار لازم
به این سوپ در صورت علاقه میتونید قارچ بلانچ شده هم اضافه کنید.
منبع: faezeh__food