13
5
5.2K
چی بپزم/ مواد لازم
گوشت گوسفندی 750 گرم
زرشک 250 گرم
لپه نصف پیمانه
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی به میزان لازم
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتیمتر خرد کرده و به همراه پیاز، نمک و فلفل در روغن تفت میدهیم.
لپه را شسته و به گوشت اضافه کرده و خوب تفت میدهیم زرشک شسته شده را هم به گوشت میافزاییم.
چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میکنیم تا خورش بپزد و به روغن بیفتد. سپس آن را همراه پلو سرو میکنیم.