نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذای اصلی/ «خوراک جگر و هویج» خوشمزه و مقوی

منبع
خراسان
بروزرسانی
غذای اصلی/ «خوراک جگر و هویج» خوشمزه و مقوی

خراسان/ خوراک جگر و هویج خوشمزه و مقوی

چی لازم داریم:
    پیاز - یک عدد
  دل و جگر و قلوه گوسفند -  200 گرم
  رب -  یک قاشق سوپ‌خوری
  سیب زمینی -   دو عدد
  هویج -   دو عدد
  لیموی تازه -    یک عدد
  نمک، فلفل و زردچوبه -   به مقدار لازم

چطور بپزیم:

1- پیاز را خلالی خرد کنید و به همراه جگر خرد شده و کمی روغن در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
2- یک  قاشق رب با ادویه و نمک و کمی روغن تفت دهید  و مخلوط کنید.
3- نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه  دهید روی حرارت ملایم،  رب به خورد مواد برود سپس روی آن آب‌لیموی تازه بریزید و شعله را خاموش  و به خوراک جگر اضافه کنید.
4- در صورت تمایل می‌توانید سیب زمینی و هویج را جداگانه سرخ یا آب پز کنید و کنار خوراک سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره