23
4
4.4K
23
4
4.4K
خراسان/ خوراک جگر و هویج خوشمزه و مقوی
چی لازم داریم:
پیاز - یک عدد
دل و جگر و قلوه گوسفند - 200 گرم
رب - یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی - دو عدد
هویج - دو عدد
لیموی تازه - یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه - به مقدار لازم
چطور بپزیم:
1- پیاز را خلالی خرد کنید و به همراه جگر خرد شده و کمی روغن در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
2- یک قاشق رب با ادویه و نمک و کمی روغن تفت دهید و مخلوط کنید.
3- نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم، رب به خورد مواد برود سپس روی آن آبلیموی تازه بریزید و شعله را خاموش و به خوراک جگر اضافه کنید.
4- در صورت تمایل میتوانید سیب زمینی و هویج را جداگانه سرخ یا آب پز کنید و کنار خوراک سرو کنید.