15
7
4.5K
چی بپزم/ مواد لازم
هویج اب بز شده و بوره شده 450 گرم
شکر 1/4 بیمانه
روغن 1 بیمانه
گلاب مقداری
زعفران آب شده 3ق غ
ارد سفید 1پیمانه
طرز تهیه
ابتدا ارد را تفت میدهیم به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم
بعد روغن را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا مایع یک دست شود
آرام آرام پوره هویج را اضافه میکنیم و هم میزنیم
سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم
در انتها هم گلاب و زعفران خوب هم میزنیم تا اینکه با تکان دادن حلوا از قابلمه جدا شود تا سرد نشده تزیین کنید.