logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

در روز جهانی شکلات نعنایی آن را در خانه تهیه کنید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
در روز جهانی شکلات نعنایی آن را در خانه تهیه کنید

آخرین خبر/ مواد لازم
سه چهارم پیمانه آرد سفید
سه چهارم پیمانه شکر
یک دوم پیمانه شکلات تلخ
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
یک چهارم پیمانه چیپس شکلات تلخ
یک سوم پیمانه روغن زیتون
یک چهارم پیمانه پودر کاکائو
یک سوم قاشق مرباخوری عصاره نعنا
۲ قاشق مرباخوری وانیل
مقدار کافی پودر قند
۲ عدد تخم مرغ


آموزش طرز تهیه شکلات نعنایی خوشمزه
فر را روشن کرده و سپس بر روی درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس قالبی با ابعاد ۲۰*۲۰ انتخاب کرده و چرب نمایید.
برای تهیه براونی شکلات تلخ را داخل مایکروفر قرار دهید تا ذوب گردد. هر ۳۰ ثانیه آن را از فر بیرون آورده و به هم بزنید. در صورت نیاز مجددا داخل مایکروفر قرار دهید. همچنین می توانید به روش بن ماری شکلات را ذوب کنید.
داخل ظرفی گود شکر، تخم مرغ، روغن زیتون، وانیل، و عصاره نعنا را با یکدیگر کامل ترکیب نمایید.
درون یک ظرف دیگر پودر کاکائو، آرد سفید، نمک را با یکدیگر نمایید. سپس دو ترکیب مواد خیس و خشک را با یکدیگر مخلوط نمایید به طوری که تمامی مواد با یکدیگر ترکیب گردند.
شکلات ذوب شده را آرام آرام به ترکیب بیفزایید و پشت سر هم، به هم بزنید تا به خوبی مخلوط گردد. در نهایت چیپس شکلات تلخ را نیز افزوده و به خوبی بهم بزنید.

مواد آماده شده کیک را داخل قالب چرب شده ریخته و تقریبا برای ۲۵ – ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
پس از این مدت زمان، قالب کیک را از فر بیرون آورده و بر روی توری فلزی منفذه دار قرار دهید تا حرارت آن خارج گردد.
حالا پس از خنک شدن، کمی پودر قند الک کرده و بر روی آن بریزید. بعد داخل قالب به طور مربع ببرید و میل کنید.

نکات طلایی تهیه شکلات نعنای
این شکلات داغ از جمله نوشیدنی های گرم محسوب می شود.
این شکلات داغ جزو دسرها و میان وعده ها به شمار می رود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره