16
6
6.6K
16
6
6.6K
آخرین خبر/ مزه دار کردن ماهی قزل آلا
برای ۶ تکه ماهی قزل✔
نمک یک ق چایخوری
فلفل سیاه یک ق چ
پاپریکا یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پیاز خلالی شده یک عدد متوسط
آب پرتقال دو ق غ
✔ابتدا ماهی را شسته و بزارید آبش خشک بشه سپس ماهی را با ادویه های گفته شده مزه دار کرده سپس به پیاز خلالی
شده مقداری نمک زده تا آب پیاز خوب در بیاد و به
ماهی اضافه کرده خوب مخلوط کرده و به مدت
نیم ساعت استراحت داده بعد ماهی رو از
داخل پیاز جدا کرده و دو ق غ آب پرتقال
رو به ماهی اضافه کرده و بعد از
دو دقیقه داخل روغن داغ سرخ کنید✔
نکته مهم
ماهی را همیشه از قسمت مرکز یعنی استخوان داخل تابه قرار داده تا ماهی خودشو جمع نکنه
منبع: saharhousefood