نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نحوه درست کردن «شیرینی اتریشی» پرطرفدار برای عید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ آموزش شیرینی اتریشی
مارگارین نرم ٢٠٠ گرم
ارد٢٥٠ گرم (١/٥لیوان فرانسوی)
وانیل مایع ٣٠ قطره ویا ١/٤ ق چ وانیل شکری
نمک یک پنس
پودرقند الک شده ٨٠ گرم(١/٢ لیوان کمتر)
زرده ی تخم مرغ ٤ عدد
شکلات مایع برای تزیین
طرزتهیه ؛
فربرقی بادمای ١٥٠ درجه،فرگازی بادمای ١٧٠ درجه روشن شود.
اردونمک مخلوط ویک بارالک بشه
کره ازقبل تومحیط نرم شده روباپودرقندمخلوط کنین و٤ تا٥ دقیقه باهمزن بزنین تاسفیدوپوک بشه. 
زرده هاروباوانیل مخلوط کرده وبه مواداول اضافه ودرحدمخلوط کردن ،بادورکندمخلوط کنین،اردروهم اضافه وسریع مخلوط کنین.
یک خمیرنرم درست میشه،داخل قیف روماسوره ی شیاردارگذاشته وموادروداخل قیف بریزین وروی سینی کاغذ شدبصورت uویاwویایک خط بزنین ،سینی شیرینی روبذارین یخچال وسینی بعدی رواماده کنین.
سینی روداخل فربذارین 
به مدت ٢٠ تا٣٠ دقیقه تابپزه.بعدازپخت وخنک شدن شیرینیاروداخل شکلات مایع بزنین وباپودرنارگیل تزیین کنین.
نکات ؛ مایه شیرینی روقبل ازفر١٠ دقیقه یخچال بذارین.
خمیروبادست درست نکنین،چون کره داره واگرورزبدین خراب میشه.

شیرینی تردونرم وخوشمزه ،نوش جونتون


منبع: feloooraa

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره