طرز تهیه مرغ در فر به صورت تکه ای و طعم بسیار خوشمزه

آخرین خبر/ مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
پیاز ۳ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
هویج ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه مرغ در فر
مرحله اول
برای تهیه مرغ در فر ابتدا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب می کنیم. در صورت تمایل می توانیم ۱ قاشق روغن نیز به مواد اضافه کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله ترکیب مواد را روی تکه های گوشت مرغ می مالیم و آنها را کنار می گذاریم تا ادویه ها را جذب کنند. در همین حین فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
مرحله سوم
حالا پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کف یک ظرف مناسب فر قرار می دهیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و روی پیازها می چینیم، سپس هویج ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله هویج ها را نیز درون ظرف می چینیم، سپس تکه های گوشت مرغ را روی سبزیجات قرار داده و ظرف را درون فر قرار می دهیم. توجه داشته باشید که بهتر است حجم ظرف مناسب با مقدار مواد باشد و خیلی بزرگ نباشد.
مرحله پنجم
برای پخت گوشت مرغ حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان نیاز است. پس از گذشت یک ساعت رب گوجه فرنگی را با نصف فنجان آب رقیق کرده و روی تکه های گوشت مرغ می ریزیم و مجددا درب فر را می بندیم.
مرحله ششم
در نهایت پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی آن خوشرنگ شود. در آخر تکه های گوشت مرغ را به همراه سبزیجات درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
منبع: چی شی