23
5
5K
آخرین خبر/ این سیر و سِداب خوشمزه تر و پر خاصیت تر از هر نون و سیری است که توی پیتزا فروشیها میفروشند،
قابل توجه دوستانی که دنبال خوراکی های بدون گوشت میگردن.
نعنا، سیر و سِداب را با زردچوبه در هاون می کوبند و در روغن سرخ می کنند بعد کمی آب و سرکه به آن اضافه میکنند و روی نان مخصوص می ریزند.
سِداب گیاهی همیشه سبز با خواص دارویٔی است که در مناطق مختلف پیدا میشه، سیر و سِداب یکی از خوراکی های معروف هموطنان زرتشتی در استان یزد است، ایران خانم، تینای عزیز و بانوی مهربان این میان وعده خوشمزه رو در باغ نارتیتی در شهر زیبای تفت درست کردند.
از صفحه«دور نیست»