نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پخت سنتی «سیر و سِداب» نان سیر محلی و اصیل زرتشتی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ این سیر و سِداب خوشمزه تر و پر خاصیت تر از هر نون و سیری است که توی پیتزا فروشی‌ها می‌فروشند،
قابل توجه دوستانی که دنبال خوراکی های بدون گوشت می‌گردن.
نعنا، سیر و سِداب را با زردچوبه در هاون می کوبند و در روغن سرخ می کنند بعد کمی آب و سرکه به آن اضافه میکنند و روی نان مخصوص می ریزند.
سِداب گیاهی همیشه سبز با خواص دارویٔی است که در مناطق مختلف پیدا میشه، سیر و سِداب یکی از خوراکی های معروف هموطنان زرتشتی در استان یزد است، ایران خانم، تینای عزیز و بانوی مهربان این میان وعده خوشمزه رو در باغ نارتی‌تی در شهر زیبای تفت درست کردند.


از صفحه«دور نیست»

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره