برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

صفر تا صد تهیه ترشی بادمجان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبرمواد لازم
بادمجان ۲کیلو
هویج نیم کیلو
سیر ربع کیلو
فلفل سبز سه تا  چهار عدد
رب انار نصف لیوان

نمک فلفل سیاه  گلپر تخم گشنیز  و...ب میزان دلخواه
تمر آلوچه از این  کوچیکا ۲عدد بدون هسته
سرکه سفید یک ونیم لیتر
نعنا وپونه خشک هردو با هم ۳ق
سرکه را با مقداری نمک در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید پنج دیقه بعداز جوش زدن بادنجانها ونصف هویجها  را به اندازه دلخواه خرد کنید داخل سرکه ریخته تا پخته شوند.شعله را خاموش کنید تا خنک شود.
همه مواد باقی مانده را داخل بلندر یا خرد کن ریخته وکاملا خرد کنید .سس را روی بادنجانها خنک شده ریخته .بعداز مخلوط کردن ترشی را درون شیشه ریخته ودر یخچال نگهداری کنید .این ترشی متفاوت است و طعم بی نظیری دارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره