«چغرتمه» کوکوی مرغ اصیل گیلانی ها برای صبحانه ویژه
آخرین خبر/ چغرتمه یا کوکوى بادکوبه اى همونطور که از اسمش پیداست در واقع یه غذاى روسى محسوب میشه که معمولاً توى مهمونى هاى شمال کشور تدارک دیده میشه.
در قدیم توى گیلان و مازندران رسمى بوده به اسم "ماران پلو" (مادران پلو یا مادرزن پلو) که مادر عروس صبح عروسى صبحونه ى مفصلى براى عروس و داماد آماده میکرده، که چغرتمه هم یکی از غذاهاى اصلى این مراسمه.
مواد لازم براى تهیه این کوکوى خوشمزه براى چهار نفر هم اینهاست:
سیب زمینى دو عدد متوسط
مرغ دو تکه حدود چهارصد گرم
تخم مرغ پنج عدد
پیاز متوسط دو عدد
سیر سه حبه
هویج یک عدد
برگ بو دو عدد
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
رب نارنج یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه.
البته چغرتمه هم مثل خیلی از غذاهای محلی به روش های مختلفی درست میشه و بعضیا مواد دیگه ای مثل گردو هم بهش اضافه میکنن.
در مورد طعم و مزه ى این کوکو هم باید بگم که واقعا عالیه و یکى از بهترین کوکو هاست و مطمئناً اکثرتون ازش خوشتون میاد
منبع: mrchef.iran