2
0
1.7K
آخرین خبر/ مربای هویج
.
مواد لازم :
هویج ۸۰۰ گرم
شکر ۶۰۰ گرم یا ۳ پیمانه
آب ۲ لیوان یا ۵۰۰ میلی لیتر
هل سبز ۵ عدد یا ۳ ق.غ عرق هل
گلاب دو آتیشه ½ پیمانه
لیمو ترش ۲ ق.غ
.
در صورت تمایل ۲ ق.غ گلوکز برای شفافیت و کیفیت بیشتر هم میتوانید استفاده کنید .
مدت زمان پخت تقریبا یک ساعت و نیم .
ابتدا هویج را رنده درشت یا ریز کرده و داخل قابلمه تفت بدین تا تغییر رنگ و نرم بشه .
آب و شکر و اضافه کنید تا شکر حل بشه و آب بجوش بیاد . در ظرف و بزارین حرارت و کم کنید تا یک ساعت . بعد از یک ساعت، گلاب و هل و لیمو و اضاعه کنید و با حرارت خیلی کم تا زمانیکه شربت مربا غلیظ بشه تقریبی نیم ساعت با در بسته بپزین.
مربای شما اماده شد 🤌🤌
از صفحه مستر فودکس