نماد آخرین خبر

ریزه کاری های تهیه دنت بیسکویتی خانگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ 📍مواد لازم برای حدودا ۲ نفر:
🥛شیر ۱ لیوان
🌽نشاسته ذرت ۲ ق غ
🥄شکر ۲ ق غ
🍫پودر کاکائو ۱ ق چ
🧁خامه صبحانه ۲ ق غ

🥄وانیل نوک ق چ (یا وانیل شکری ۱ ق چ)
🍪بیسکوییت پتی بور یا مادر ۴ عدد (۴بسته نه، ۴ تا دونه)

🔻طرز تهیه:
شیر سرد، شکر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو اول با هم ترکیب کنین تا تقریبا یکدست شه بعد روی حرارت ملایم بذارین و مدام هم بزنین تا شیر گرم شه و بخار کنه، بعد بهش بیسکوییت پودر شده که الک کردین رو اضافه کنین و هم بزنین تا غلیظ شه و غل بزنه. بعد یکم از دسر رو با خامه هم‌دمای محیط ترکیب کنین تا با دسر هم‌دما شه و نبُره و به دسر اضافه کنین، وانیل هم بریزین و‌ وقتی ترکیبشون کردین زیرشو خاموش کنین و همونطوری داغ داخل ظرف های سروتون بریزین و بذارین حدود ۱ ساعت تو یخچال تا خنک شه و خودشو بگیره.
‌🔸برای اینکه مقدار بیشتری دسر درست کنین، همه مواد رو به صورت یکسان زیاد کنین (به جز وانیل)
منم در حین پخت دسر، میزان مواد رو دو برابر کردم که شد ۴ تا ظرف دسری به سایز کلیپ.
‌🔸اگه دوست دارین دسر شل تر بشه ، زودتر یعنی وقتی به غلظت دلخواهتون رسید خامه و وانیل بزنین و زیرشو خاموش کنین.
‌🔸اگه میخواین دنت شکلاتی درست کنین، بیسکوییت رو حذف کنین و در آخر بهش چند تکه شکلات تخته ای اضافه کنین یا بجای شکلات، پودر کاکائو رو بیشتر بریزین. آموزش دنت شکلاتی رو قبلا داخل پیج گذاشتم میتونین ببینین. (یه مقدار پایین تره)
‌‌ نوش جان♥️
‌منبع: ‏@sama.diy

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره