آخرین خبر/ سالاد سزار + مرغ گریل
سالادی که خیلیا دوسش دارن و ممکنه تو کشور، شهر و یا رستورانهای مختلف با تغییراتی که سازگار با سلیقه‌ی خودشون باشه درستش کنن.⁣

سالاد سزار و‌ سُسی که داره رو مثل فیله مینیون خیلی وقت پیش از سرآشپز گوردن رمزی دیدم و امتحانش کردم.⁣

راه و روش زیاد داره اما محتوایی که تو فیلم میبینیم اصالت سزار رو نزدیکتر ⁣
تداعی میکنه!⁣

ماهی انچوی طعم نمکی و قوامِ جالبی به سس سزار میده اما ممکنه کم پیدا شه، بنابراین اگه نبود و نریختین هم اصلاً اشکالی نداره.⁣

بو و حالت خامی زرده تو هم زدن زیاد با سرکه و روغن از بین میره، تو مایونز هم زرده وجود داره.⁣

سس ووسترشایر هم تو بعضی رسپی‌ها هست که تو این دستورِ پخت نداشت.⁣

کالری هر لیوان از این سالاد حدود ۲۰۰ درمیاد.⁣

موادی که لازم داری:⁣
زرده‌ی تخم‌مرغ ۲ عدد⁣
خردل #دیژون ۱ ق‌غ⁣
سرکه‌ی سفید ۱ ق‌غ⁣
روغن زیتون⁣
سیر ریز رنده‌شده ۲ حبه⁣
فیله ماهی انچوی ۱۰ عدد⁣
لیمو ترش ۱ عدد⁣
پنیر پارمزان ۵۰ گرم⁣
آب ۲ ق‌غ⁣

برای سالاد:⁣
نون تست، روغن زیتون، نمک، فلفل و کاهو رسمی.⁣

برای مرغ گریل:⁣
۱ عدد سینه‌ی مرغ، نمک و فلفل سیاه⁣

* هم‌ زدن زده تخم‌مرغ با خردل، سرکه سفید و روغن زیتون⁣
*ساطوری کردن ماهی انچوی به همراه سیر⁣
* اضافه کردن ماهی، سیر، لیموترش، پنیر پارمزان و آب ⁣
* سس آماده‌س…⁣

*بریدن نون تست به ابعاد کوچک⁣
*تفت دادن در روغن زیتون، نمک و فلفل⁣
*خرد کردن کاهو⁣
*ترکیب کردن کاهو، نون‌های تست تفت داده شده و سس⁣
*تزیین با پنیر پارمزان⁣

*می‌تونی در کنارش مرغ هم بذاری👇🏻⁣
*مزه دار کردن سینه مرغ با نمک و فلفل⁣
* گریل کردن هر سمت به مدت ۵ دقیقه⁣


از صفحه لقمه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar