ترفند درست کردن سالاد سزار با مرغ گریل
آخرین خبر/ سالاد سزار + مرغ گریل
سالادی که خیلیا دوسش دارن و ممکنه تو کشور، شهر و یا رستورانهای مختلف با تغییراتی که سازگار با سلیقهی خودشون باشه درستش کنن.
سالاد سزار و سُسی که داره رو مثل فیله مینیون خیلی وقت پیش از سرآشپز گوردن رمزی دیدم و امتحانش کردم.
راه و روش زیاد داره اما محتوایی که تو فیلم میبینیم اصالت سزار رو نزدیکتر
تداعی میکنه!
ماهی انچوی طعم نمکی و قوامِ جالبی به سس سزار میده اما ممکنه کم پیدا شه، بنابراین اگه نبود و نریختین هم اصلاً اشکالی نداره.
بو و حالت خامی زرده تو هم زدن زیاد با سرکه و روغن از بین میره، تو مایونز هم زرده وجود داره.
سس ووسترشایر هم تو بعضی رسپیها هست که تو این دستورِ پخت نداشت.
کالری هر لیوان از این سالاد حدود ۲۰۰ درمیاد.
موادی که لازم داری:
زردهی تخممرغ ۲ عدد
خردل #دیژون ۱ قغ
سرکهی سفید ۱ قغ
روغن زیتون
سیر ریز رندهشده ۲ حبه
فیله ماهی انچوی ۱۰ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
آب ۲ قغ
برای سالاد:
نون تست، روغن زیتون، نمک، فلفل و کاهو رسمی.
برای مرغ گریل:
۱ عدد سینهی مرغ، نمک و فلفل سیاه
* هم زدن زده تخممرغ با خردل، سرکه سفید و روغن زیتون
*ساطوری کردن ماهی انچوی به همراه سیر
* اضافه کردن ماهی، سیر، لیموترش، پنیر پارمزان و آب
* سس آمادهس…
*بریدن نون تست به ابعاد کوچک
*تفت دادن در روغن زیتون، نمک و فلفل
*خرد کردن کاهو
*ترکیب کردن کاهو، نونهای تست تفت داده شده و سس
*تزیین با پنیر پارمزان
*میتونی در کنارش مرغ هم بذاری👇🏻
*مزه دار کردن سینه مرغ با نمک و فلفل
* گریل کردن هر سمت به مدت ۵ دقیقه
از صفحه لقمه