برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن طبخ اکبرجوجه در خانه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مرغ اکبر جوجه باید زیر۱کیلو باشه تا کاملا مغزپخت بشه
نمک کمی فلفل وزعفران
را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم (پوست مرغ رو نکنید)تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود.
حالا پیاز خلالی میکنیم بهمراه کمی زعفران به مرغها اضافه کرده پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود.
مرغ ها رو داخلش میزاریم تاخودشون رو بگیرن و شروع کنن به شرخ و پخته شدن بعد

کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند.
بعد ده دقیقه یه لیوان ابجوش اضافه میکنیم حرارت متوسط رو به کم درب قابلمه هم میزاریم مرغ اروم سرخ ومغز پخت بشه
دراین مرحله نباید حرارت زیاد باشه وگرنه مرغ خشک میشه
بعد کمی رب انار با کره تفت میدیم
روی مرغ پخته شده میریزیم و نوش جان میکنیم

منبع: @ashpazi_akram

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar