برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهیه ترشی بادمجان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ شما ترشی بادمجان دوست دارید و درست میکنید؟🍆
من به شخصه هر چیزى که بادمجان داشته باشه رو دوست دارم 🥰
آخه از بادمجان لذیذتر هم مگه داریم مگه هست💜
این ترشی با کلک مرغابی خیلی راحت درست میشه و خیلی هم زود میرسه😋
در ویدیو همه چیز مشخصه📽
فقط برای ادویه میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید🧂

زمان لازم برای جوشیدن بادمجان ها هم همینقدر که چولوسیده شدن یعنی چروک خوردن کافیه زیاد رو گاز نباشه که له بشن😂
فقط آب و نمک براى جوشاندن کافیه بعضیا کمى سرکه هم میزنن👌🏼
میتونید به جای سوراخ کردن بادمجان شکمشون و پر کنید که اونجورى هم عالی میشه😍
سبزى ترخون و نعنا تازه میتونید بریزید🌱
این ترشی نهایت دو هفته اى آماده است ✌🏼
کنار آشپزخونه نگهدارید بعد بازکردن یخچال👻
ما از سرکه خونگى استفاده کردیم که تیزى کمترى داره😉
راستی اگر گفتید چندتا بادمجان تو ویدیو بود😅
و اینکه بهم بگید شما چجوری ترشی درست میکنید😍
منبع: ‏@alisinaakbari

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره