برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن تهیه نان خرمایی خانگی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ یکی از شیرینی های سالم و مقوی که میتونید به راحتی تو خونه درست کنید و با یه لیوان چای بعدازظهرها به عنوان میان وعده نوش جان کنید همین نون خرمایی خوشمزست😋
مواد لازم👇
آرد فانتزی: ۳۰۰گرم(دو پیمانه)
شیرهمدمای محیط: ۱۰۰گرم(نصف پیمانه)
آب همدمای محیط: تقریبا ۴تا ۵ ق.غ
تخم مرغ: ۱عدد

خمیرمایه فوری: ۵گرم(۱ق.چ)
شکر: ۱۵گرم(۱ق.غ)
نمک: ۳گرم(نصف ق.چ)
کره: ۳۰گرم(یک و نیم ق.غ)
پودرهل: نصف ق.چ
.
مواد میانی👇
خرما بدون هسته: ۱۵۰گرم
پودر دارچین :۱ق.چ
مغز گردوی ریز خوردشده: ۳ق.غ
آب گرم: به مقدار لازم
.

برای رومال👇
تخم مرغ: ۱عدد
وانیل: نوک ق.چ
کنجد
شیرو با شکر،خمیرمایه،نمک، پودرهل و تخم مرغ مخلوط میکنیم آردو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر سفتی بدست بیاد بعد کره رو اضافه میکنیمو چند دقیقه دیگه ورز میدیم کم کم آب رو اضافه میکنیم و یکربع ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم(مقدار آبی که اضافه میشه بستگی به نوع آرد داره)خمیرو چرب میکنیم و میذاریم در محیط با درپوش یکساعت و ده دقیقه استراحت کنه بعد خمیرو تقسیم و چانه میکنیم.مواد میانی رو هم باهم مخلوط میکنیم تا بصورت یه خمیر نرم دربیاد بعد هر کدوم از چونه هارو با دست مطابق فیلم به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و یه قاشق از مواد میانی داخلش میذاریم لبه های خمیرو آب میزنیم و دو لبه بهم میچسبونیم👌
سینی فرو چرب میکنیمو نونارو با فاصله از هم داخلش میچینیم با چاقو یا قیچی کنارشو میبُریمو بهش طرح برگ یا گل میدیم روشو میپوشونیم و نیم ساعت دیگه استراحت میدیم با مخلوط تخم مرغو وانیل رومال میزنیم و کنجد میپاشیم.تو فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه میذاریم(فربرقی)
دمای ۲۱۰درجه به مدت هشت تا ده دقیقه(فرگازی)
بعد این نونای لطیفو خوشمزه رو تو ظرف سرومون میچینیمو از خوردنش کنار یه لیوان چایی لذت میبریم😍
منبع:

@ashpazi.foodspy

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره