logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

رسپی طبخ بقچه بادمجان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ این غذا،بشدت خوشمزه و بشدت خوشگله😍🍆🧅🥩🍅
مدل های مختلف با رسپی های مختلفی ازین غذا وجود داره با اسم های بادمجون حصیری،بقچه بادمجان یا سوفله بادمجان که گوشت قلقلی و مزه دار شده رو بین بادمجون میذارن،اما من ازین روش استفاده میکنم که بشدت خوشمزس
مواد لازم :
۲۵۰ گرم گوشت چرخی 🥩
۵عدد بادمجان 🍆
۱ عدد فلفل دلمه ای 🫑

۲ عدد پیاز 🧅
۱ حبه سیر 🧄
رب گوجه فرنگی 🥫
رب انار 🧉
نمک/فلفل سیاه/آویشن/پودر سیر 🧂
کمی زعفران 🫖
۸ عدد قارچ 🍄
پنیرپیتزا 🧀
گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای برای بسته شدن بادمجون و تزئین
طبق ویدیو،اول پیازها رو نگینی خورد کنید و تفت بدید بعد گوشت و فلفل دلمه ای و سیر رو اضافه و تفت بدید،ادوی ها رو اضافه کنید،رب رو کمی تفت بدید و بعد خوب مخلوط کنید و رب انارم بزنید
برای درست کردن سس،۳ قاشق رب گوجه رو تفت بدید بعد کمی زعفران و یک لیوان اب رو اضافه کنید،۱ ق نمک و نصف قاشق شکر هم اضافه کنید تا سس مزه ی خوبی بگیره
بعد بادمجونایی که توش موادمون رو گذاشتیم + پنیر پیتزا و با خلال دندون خوب بقچه کردیم رو میچینیم تو سس و در ظرف رو میگیریم تا پنیرا آب بشن و بعد آمادس😍🤌🏻

بادمجونارو قبل از سرخ کردن تو آب نمک بذارید که تلخیش بره🌸🍆
این غذا رو هم با نون میتونید سرو کنید هم برنج،منکه بدون نون و برنج میخورم و بعنوان فینگرفودم خیلی جذابه😍
و همینطور میتونید کلا بدون سس درست کنید و یا پنیرپیتزاشو بیشتر بزنید یا روش هم بریزید
اما من سعی کردم پنیرشو کم بزنم
منبع: @negar_mortazaavi

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره