شله زرد مجلسی را چطور بپزیم؟
آخرین خبر/ کیه عاشق شله زرد نباشه؟
این اندازه مواد اولیه دقیقا شش کاسه شله زرد بهتون میده
١ لیوان برنج، ٢لیوان شکر، نوک ق چ نمک، یک ق چ زعفران سابیده، کمتر از نصف لیوان خلال بادام، پنج عدد هل، یک چهارم لیوان گلاب، ٢٠ گرم کره، کمی پودر دارچین و پسته برای تزیین.
* توی این دستور نیازی به خیس کردن برنج نیست
*خیلی مهمه که برنج رو اینقدری بشورید که آب روش زلال باقی بمونه
* اندازه آب حدود ٨ لیوان هست اما نکته مهم اینه باید حداقل توی پنج شش دفعه اضافه کنید ( نه یکباره!! توی زمان پخت، هربار آب برنج کشیده شد: یک لیوان آب اضافه کنید /// توی این روش در نهایت شله زردی خواهید داشت که بعد یکی دو روز هم آب نمیندازه! )
*توی پخت برنج مهمه که دونه های برنج شکفته بشن، به هیچ وجه با گوشتکوب برقی: میکس یا پوره نکنید!
*دونه های هل رو آخر کار، از توی شله زرد در بیارید !!
*مهمه که بعد از خاموش کردن شعله، اونو دم بذارید. من روی گاز دم کنی میذارم و یکساعت بهش استراحت میدم
میتونید بذاریدش توی فر گرم شده ( و خاموش)
منبع: fateme.alizade.ir