logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

راز خوشمزه شدن قیمه نذری

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ میزان مواد لازم برای 50 پرس قیمه نذری در انتهای متن گفته شده است.

  مواد لازم
لپه ۲۵۰گرم
گوشت ۴۰۰گرم
رب گوجه ۴ق غ
پیاز ۲عدد بزرگ
ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه، پودر دارچین،چوب دارچین،پودر گل محمدی)
زعفران دم کرده به مقدار لازم
گلاب ۲ق غ
پودر هل نصف ق م ح
لیمو امانی ۴عدد
سیب زمینی
لپه ها رو نیم پز کنید و کف روش رو بگیرید
با مقداری روغن و زردچوبه تفت بدید
پیاز رو کمی تفت بدید سبک که شد بهش روغن اضافه کنید بازم تفت بدید گوشت رو بهش اضافه کنید رنگ گوشت که تغییر کرد فلفل و زردچوبه بزنید
عطر ادویه ها که ازاد شد رب گوجه رو اضافه کنید هم بزنید و زعفران بزنید تا رنگ رب گوجه باز بشه
بهش لپه، چوب دارچین و آب رو اضافه کنید و حدود ۱.۳۰ اجازه بدید بپزه
بعد از این زمان لیمو ها رو اضافه کنید بذارید حسابی جا بیوفته
در آخر هم پودر گل محمدی، پودر دارچین، پودر هل،نمک، گلاب و زعفران اضافه کنید

سیب زمینی هم برای کنارش سرخ کنید
نکات قیمه👇
لپه ها رو حتما بجوشونید یکم و کف روی لپه رو بگیرین تاخورشت خوشرنگ بشه.
لپه ها رو تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه و وا نره.
پودر دارچین اول کار نزنید رنگ خورشت تیره میشه.
زعفران و گلاب و پودر هل رو آخر کار بزنید که عطرشون از،بین نره.
چوب دارچین رو همون اول کار اضافه کنید.
آب سرد بریزین تا روغن خورشت در بیاد.
رب گوجه رو زیاد تفت ندین که رنگ خورشت تیره میشه

مواد لازم قیمه نذری برای پنجاه نفر:
چهار کیلوگرم گوشت خورشتی
سه کیلو پیاز
شش لیوان لپه
زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
۶۵۰ گرم رب گوجه فرنگی
۳۰۰ گرم لیمو عمانی
۵ کیلوگرم سیب زمینی
یک قوری کوچک زعفران مکرده
نمک به مقدار لازم
.۸هشت کیلوگرم برنج
روغن به مقدار لازم
ادویه های بالا
منبع: @salade.shik

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره