آخرین خبر/ با این روش پخت نه مرغت بو‌ میگیره نه نیازه آب به مرغ اضافه کنی
مواد لازم:
مرغ 🍗: یک سینه و یک ران
پیاز 🧅: یک عدد بزرگ
سیر 🧄: چهار حبه
کره 🧈 و روغن
رب گوجه 🍅: یک قاشق غذاخوری
آبغوره یا آبلیمو 🍋
نمک 🧂 و فلفل
زعفران دم شده غلیظ
 پیاز و سیر رو رنده یا پوره کن،توی کره و روغن تفت بده، به مدت دو الی سه دقیقه ،انقدر که آب پیاز کشیده نشه.
رب ،نمک و فلفل و زعفران دم شده رو بهش اضافه کن و هم بزن.
مرغ ها رو بچین ،در قابلمه رو ببند و اجازه بده با حرارت خیلی کم بپزه.
وقتی پخت ،مرغ ها رو برگردون بهش دوباره زعفران دم اضافه کن و آبغوره ،بذار یک ربع دیگه روی حرارت بمونه.

‼️با این روش خود مرغ آب میندازه و نیازی به اضافه کردن آب نیست ، اما اگر پر آب تر دوست داری میتونی موقع اضافه کردن آبغوره بهش آب اضافه کنی.


از صفحه haniii_.land

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar