نماد آخرین خبر

طرز تهیه میت لوف گوشت با پوره سیب زمینی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
طرز تهیه میت لوف گوشت با پوره سیب زمینی

آخرین خبر/ میت لوف گوشت یک غذای ایتالیایی است. گوشت چرخ کرده اصلی ترین ماده در تهیه میت لوف است و برخی سبزیجات و سس ها نیز در ترکیب این غذای خوشمزه استفاده می شود.این دستور پخت بهترین میت لوف گوشتی که تا به حال امتحان کرده اید. گوشت چرخکرده که با بیکن پیچیده شده و با پوره سیب زمینی سرو می شود.
مواد مورد نیاز میت لوف گوشت:
شیر 1 فنجان
نان 6 برش
گوشت گاو 500 گرم ، 80٪ بدون چربی
پنیر پارمزان 1 فنجان، تازه رنده شده
ادویه 1/4 قاشق چای خوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه
جعفری، خرد شده 1/3 لیوان
تخم مرغ 4 عدد، زده شده
بیکن 12 برش نازک
سس:
سس کچاپ 1 + ½ فنجان
شکر قهوه ای 1/3 فنجان
خردل خشک 1 قاشق چایخوری
سس ووسترشِر 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه میت لوف گوشت:
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. نان را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و شیر را در بالای برش ها بریزید. بگذارید 5 دقیقه خیس شوند. گوشت گاو را افزوده و از دستان خود برای ترکیب استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که نان به اندازه کافی در مخلوط ترکیب شده است ( بیش از حد مخلوط نکنید زیرا گوشت سفت خواهد شد و طعم خود را از دست می دهد). گوشت را در یک قالب نان ((حدود 5 اینچ عرض)) بریزد(کف قالب را با فویل بپوشانید)سپس قالب را روی یک ظرف برگردانید. بیکن را دور تا دور میت لوف گوشت بپیچید. مواد سس را با هم مخلوط کرده و 1/3 از آن را در قالب بریزید و میت لوف گوشت را به قالب برگردانید. بشقاب گوشتی را به مدت 45 دقیقه روی قفسه میانی بپزید. آن را از فر خارج کنید و یک سوم دیگر از سس را روی آن بزنید. 25 دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند که آب گوشت دوباره داخل گوشت جذب شوند ، برش خیلی زود باعث می شود میت لوف شکل خود را از دست بدهد. با سس باقیمانده سرو کنید و لذت ببرید! این غذا با پوره سیب زمینی بسیار خوشمزه است.

 یامی شف

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره