logo

راز خوشمزه شدن «پلو مخلوط» کرمانشاهی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ طرز تهیه پلو مخلوط کرمانشاهی

مواد لازم:
لپه پخته شده ۲/۳ پیمانه
لوبیا سبز ریز خورد شده نیم پز شده ۲ پیمانه
پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۱ ق غ خ سر پر
ترکیب ران و سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه،پاپریکا،پودر دارچین، پودر گل محمدی، ادویه پلو

طرز تهیه:
ران و سینه مرغ را به همراه پیاز و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه توی غذاساز میریزیم و خوب یکدست میکنیم و میذاریم ۱ ساعت استراحت کنه سپس توی کمی روغن تفت میدیم طبق ویدو تا سرخ بشه.
حالا لوبیا هایی که از قبل نیم پز شده رو توی مقداری روغن تفت میدیم تا سرخ بشه و بهش گوجه های پوره شده رو اضافه کرده بعلاوه رب گوجه و تا زمانی که رنگش آزاد بشه و خوب جا بیفته تفت میدیم. لپه پخته شده و مرغمونو بهش اضافه میکنیم و بهش پودر دارچین ادویه پلو و پودر سیر و پودر گل محمدی و نمک میزنیم و در آخر زعفران دم شده اضافه میکنیم موادمون که خوب جا افتاد از رو شعله برمیداریم.
حالا کف قابلمه تهدیگ میذاریم برنج آبکش شده رو روش میریزیم و از مواد گوشتمون روش میریزیم و به این ترتیب میریم جلو در آخر زعفران دم شده روش میدیم و کمی کره میذاریم و میذاریم با حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشه.
موقع سرو روی پلومون بادمجون سرخ شده و خلال پسته میریزیم(در واقع شما میتونین لای برنج هم بذارین فرقی نمیکنه) و تمام☺️
خیلی خوش عطرو طعم این پلو مخلوط ، امیدوارم درستش کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین


منبع:negin.foodstories


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره