نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذای اصلی/دستور پخت «چلو گوشت با ماهیچه» رستورانی

منبع
پارسي دي
بروزرسانی
غذای اصلی/دستور پخت «چلو گوشت با ماهیچه» رستورانی

پارسی دی/ چلو گوشت با ماهیچه یکی چلو های بسیار خوشمزه می باشد که با ماهیچه تهیه می شود و شما می توانید به دلخواه ماهیچه گوسفندی را با چلو ساده و زرشک سرو کنید و یا می توانید کمی باقالی و شوید نیز به برنج اضافه کنید. چلو گوشت با ماهیچه یکی از چلو های بسیار مجلسی می باشد که برای مهمانی ها یک غذای بسیار خاص و خوشمزه می باشد. برای تهیه چلو گوشت با ماهیچه حتما باید زمان بیشتری برای پخت در نظر بگیرید تا ماهیچه شما حسابی پخته و پنبه ای شود. شما می توانید چلو گوشت با ماهیچه را به صورت ساده و زعفرانی سرو کنید و یا می توانید رب به سس اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت با ماهیچه ساده بدون رب
برنج ۲ پیمانه
ماهیچه ۲ عدد
پیاز ۴ عدد
زعفران غلیظ دم کرده ۱/۴ پیمانه
چوب دارچین ۱ عدد
برگ بو ۲ عدد
سیر ۳ حبه
زرشک ۱ ق غذا خوری
آلو به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، زیره، تخم گشنیز به مقدار لازم


طرز تهیه چلو گوشت با ماهیچه مجلسی و لذیذ با زعفران
مرحله اول: سرخ کردن ماهیجه
ابتدا باید برنج را بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. زعفران را با کمی قند بسابید و با یخ دم بگذارید تا خوشرنگ شود. داخل یک تابه کمی کره و روغن ریخته و کمی زعفران بریزید و ماهیچه را خوب سرخ کنید. همه اطراف ماهیچه را بچرخانید و سرخ کنید و روی آن مجدد کمی زعفران بریزید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد
در ادامه باید پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. داخل یک قابلمه یک لایه پیاز و بریزید و ماهیچه های سرخ شده را روی پیاز ها قرار دهید و بعد سیر ها را پوست بگیرید و به صورت ریز شده یا درسته روی ماهیچه قرار دهید و بعد همه ادویه ها را اضافه کنید.

رحله سوم: پخت چلو گوشت با ماهیچه
در ادامه باید برگ بو چوب دارچین و کمی زعفران روی مواد بریزید و خیلی کم آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را بسته و با شعله کم بگذارید خوب مغز پخت و پنبه ای شود. بعد از ۲ ساعت پخت باید چوب دارچین و برگ بو ها را جدا کنید و بگذارید تا ماهیچه کاملا نرم شود.
 
مرحله چهارم: تهیه چلو گوشت با ماهیچه
همان طور که ماهیچه در حال پخت است باید برنج را آماده کنید. برنج را روی حرارت قرار دهید و بعد از نرم شدن به صورت کته یا آبکش بگذارید تا پخته شود و بعد زرشک را با کمی کره و شکر تفت دهید و در انتها زمانی که ماهیچه پخته شد مجدد کمی زعفران و به دلخواه آلو خیس خورده اضافه کنید و با چلو زرشک تفت داده شده سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه چلو گوشت با ماهیچه مجلسی و زعفرانی
بهتر است آب را کم کم اضافه کنید تا ماهیچه با آب پیاز ها پخته شود.
می توانید از ادویه های دلخواه خود استفاده کنید.
سس باید غلیظ شده و باشد در کنار غذا سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره