نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفند تهیه رب خانگی خوشرنگ با ماندگاری بالا

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  دوست داری رب خونگی به این خوشرنگی درست کنی؟😍
پس همراهم باش کلی نکات خوب برات میگم❤️
مراحل پخت رب گوجه خونگی👇
شستن گوجه ها
آب گرفتن گوجه ها
چندساعت بمونه توی ظرف پلاستیکی

بعد توی قابلمه میریزیم
روی حرارت میگذاریم تا آب گوجه ها کامل کامل کشیده بشه این نکته رو بگم کاملا آب گوجه ها گرفته بشه تا ربتون خراب نشه
💢(به روش سنتی هم میتونید درست کنید که مامان بزرگهامون درست میکردن که گوجه هارو خرد میکردن و نمک میریختن روش دو روز توی آفتاب میگذاشتن بعد آب گوجه رو میگرفتن و
میپختن)💢
✅نکات مهم:
۱)در بین پخت حتما رب رو مدام هم بزنید که به کف قابلمه نچسبه
۲)بستگی به مقدار گوجه داره آماده شدن رب تاجایی که آب گوجه کامل گرفته بشه به صورتی که وقتی هم میزنید آبی روی قابلمه نیاد
۳)در پایان مرحله پخت بهش روغن و نمک اضافه میکنیم باعث میشن رب هم خوشرنگتر بشه هم کپک نزنه
۴)برای نگهداری رب هم میتونید  بعد پخت رب رو کنسرو کنید
۵)برای این که اواخر پخت رب به اطراف نپاشه پلاستیک رو‌روش قرار دادیم اینم یه ترفند عالی🤌
۶)برای هر ده کیلو گوجه دوقاشق نمک و سه قاشق روغن نیاز هست
منبع: @lilifood20

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره