سيب سبز/ فرني انبه
براي کساني که فرني دوست دارند اين رسپي خوشمزه يک تنوع محسوب ميشود. اين فرني اصالتا پاکستاني است، اما ميتوانيد بنا به ذائقه خود از ميوههاي ديگري مانند موز هم استفاده کنيد. پيشنهاد ميکنم اين دسر سرد و مقوي را در برنامه غذايي کودکان خود قرار دهيد.
چي لازم دارم:
شير: چهار پيمانه
برنج نيمدانه: يک پيمانه
انبه: دو عدد، رنده شده
پودر هل: يک قاشق چايخوري
شکر: يکدوم پيمانه
خلال بادام: يک چهارم پيمانه
چه جوري درست ميشه:
1. برنج را حداقل سه ساعت در آب خيس کنيد، سپس آن را آبکش کرده و بهوسيله مخلوط کن خمير کنيد.
2. شير و هل را در يک قابلمه جوش آوريد، سپس برنج را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنيد. پس از حدود 20 دقيقه يا تا هنگاميکه فرني شروع به غليظ شدن کرد انبه، شکر و خلال بادام را اضافه و مخلوط کنيد. پس از پنج دقيقه فرني را در ظرف کشيده و حداقل دو ساعت در يخچال بگذاريد تا ببندد. در صورت تمايل آن را گرم سرو کنيد.
نکات:
1. اضافه کردن 100 تا 200 گرم خامه هنگام اضافه کردن شکر اختياري است.
2. به جاي شکر ميتوانيد از سه چهارم قوطي شير عسلي استفاده کنيد.
3. هرگز شير را با شعله زياد حرارت ندهيد و از شعله متوسط رو به ملايم استفاده کنيد، چون حرارت زياد قند شير را سوزانده و باعث بد رنگ و طعم شدن فرني ميشود.
4. بخشي از خلال بادام را کنار گذاشته و همراه با خلال پسته فرني را تزئين کنيد.