logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان

منبع
بروزرسانی
ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان

مجله سرآشپز/ در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!

مواد مورد نیاز

  • بادمجان: ۶۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
  • سرکه سفید: ۱ پیمانه
  • سرکه قرمز: ۱ پیمانه
  • هویج (نگینی خردشده): ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای سبز (نگینی خردشده): ۱ عدد
  • فلفل تند (ریز خردشده): ۳ عدد
  • سیر (خردشده) ک ۳ حبه
  • زردچوبه: ۱ ق چ
  • سیاه دانه: ۱ ق س
  • نمک: سه و یک دوم ق س
  • آب: ۱ پیمانه

ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان

روش پخت

۱. پوست بادمجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

۲. هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادمجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

۳. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

۴. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه‌ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت ۳ روز در دمای محیط و ۱۰ روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar