آموزش تهیه خورش خلال کرمانشاهی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ موادی که برای ۴ نفر لازمه:
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی ریز تکه شده
۱۰۰ گرم خلال بادام
۳ تا ۴ ق غ زرشک مخصوص
۱ ق غ رب گوجه
لیمو عمانی ریز ۵ عدد
۱ تکه کوچک چوب دارچین
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میران لازم
زعفران میزان لازم
روغن کرمانشاهی میزان لازم
گلاب و عرق هل دلخواه و به میزان لازم
- خلال بادام حداقل ۳ ساعت خیس خورده باشه و از همون اول به خورش اضافه کنید.
- گوشت این خورش باید ریز باشه، و خورش پرگوشت باشه.
-گرفتن کف گوشت باعث شفاف شدن خورش میشه، وهیچ ویتامین وپروتین و خاصیتی توی ۵ دقیقه از دست نمیده. این کار برای خورش قیمه هم خیلی جواب😎.
-اگر زرشک مخصوص رو نتونستین پیدا کنید، ناچارن زرشک قرمز بزنید، بهتر از اینه که این غذای بهشتی رو تست
نکنید!