نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه قهوه ترک حرفه‌ای و خوش‌طعم

منبع
مجله ديجي کالا
بروزرسانی

مجله دیجی کالا/ قهوه ترک یکی از قهوه‌های محبوب در جهان است و طرفداران بسیار زیادی هم در ایران دارد.

در ویدیوهای گذشته درباره‌ی تفاوت قهوه ترک و یونانی، انواع جذوه و دستگاه‌های مخصوص قهوه ترک را صحبت کرده بودیم، در این ویدیو قصد داریم آموزش گام به گام قهوه ترک را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

قبل از آموزش لازم است تا چند نکته را باهم مرور کنیم:

برای دم کردن قهوه ترک باید از آب سرد استفاده کنید، در این صورت قهوه فرصت کافی را برای دم کردن دارد.

زمانی که پودر قهوه را به آب اضافه کردید، چند ثانیه برای هم زدن آن زمان بدهید. این کار باعث یکدست شدن پودر قهوه می‌شود.

سعی کنید شعله را روی کم‌ترین حالت ممکن قرار دهید. این کار باعث می‌شود قهوه‌ی شما نسوزد و به خوبی دم کند.

طرز تهیه قهوه ترک

برای درست کردن قهوه ترک برای یک نفر به ۱۰۰ میلی‌لیتر آب سرد نیاز دارید. ۱۰ گرم پودر قهوه (حدودا ۲ قاشق سرپر) هم به آب اضافه کنید. قبل از اینکه زیر گاز را روشن کنید، چند ثانیه هم بزنید تا آب و پودر قهوه کاملا یکدست شود.

بعد از روشن کردن شعله‌ی گاز، چند دقیقه منتظر بمانید. با بالا آمدن سر قهوه و خامه‌ای شدن آن، قهوه‌ی شما تقریبا آماده است. اکنون می‌توانید گاز را خاموش کنید.

در نهایت با توجه به ذائقه‌تان، می‌توانید به آن شکر اضافه کنید یا به صورت تلخ میل کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره