آموزش پخت و دم کشیدن سریع برنج در ۱۰ دقیقه
تابناک با تو/ برنج یکی از اجزای اصلی در غذای ایرانیان است، از این رو دانستن نحوه صحیح پختن برنج به شما کمک زیادی در آماده سازی غذا خواهد کرد. تا به حال پیش آمده که نزدیک صرف شام مهمان سرزده داشته باشید، یا به هر علتی تعداد مهمان ها اضافه شود؟ آیا شده که فرصت بسیار کمی برای پخت پلو داشته باشید؟ این راهکار را به خاطر بسپارید تا در موقعیت نگران کننده مانند یک سرآشپز ماهر بدرخشید.
سریع ترین روش پخت پلو
در ادامه این بخش روشی را به شما میآموزیم که معمولا در رستورانها که تعداد دقیق غذا مشخص نیست، سرآشپزان ماهر به کار میگیرند، پس اگر زمانی مهمان ناخوانده داشتید، به روش زیر عمل کنید و یک پلو خوشمزه و سریع تهیه نمایید:
* دو قابلمه را پر از آب کنید.
* هر دو قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
* در یکی از قابلمهها برنج را بجوشانید وکمی نمک بریزید و آبکش نمایید.
* آبکش را بر روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است، قرار دهید. (از آبکش فلزی استفاده نمایید) البته سطح آب داخل قابلمه نباید بطوری باشد که با برنجهای داخل آبکش برخورد داشته باشد.
* درب قابلمه را بگذارید.
* بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد میکند و موجب دم کشیدن سریع برنجها خواهد شد.
* با این روش در کمتر از ۱۰ دقیقه برنجتان آماده خواهد بود.
* این برنج را میتوانید با کره سرو نمایید.