طرز تهیه رولت زبرا
آخرین خبر/ رولت زبرا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
مواد لازم رولت زبرا
تخم مرغ۴ عدد
آرد۶۰ گرم
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
آب جوش۳ قاشق غذاخوری
شیر۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
شکر۸ قاشق غذاخوری
خامه قنادی۲۰۰ گرم
طرز تهیه رولت زبرا
مرحله اول
برای تهیه رولت زبرا خوشمزه در ابتدای کار زرده های تخم مرغ را از سفیده های آن جدا کرده و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله دوم
حالا یک قاشق غذاخوری از مقدار شکر را به زرده های تخم مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ شود. در ادامه شیر و روغن را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه حاوی زرده تخم مرغ می افزاییم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا یک چهارم پیمانه از مایه را جدا می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا کف کند، سپس شکر باقی مانده را کم کم به صورت بخش به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا سفیده تخم مرغ فرم بگیرد.
مرحله پنجم
در ادامه یک چهارم پیمانه از سفیده تخم مرغ را جدا کرده و به مایه کیک جدا شده می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد و مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.
مرحله ششم
حالا مایه جدا شده را درون قیف یکبار مصرف ریخته و درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس با مایه کیک مربع های نامرتب روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم و سینی را طبقه میانی فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در ادامه اجازه می دهیم خط های سفید رنگ به مدت سه دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شوند. حالا مایه شکلاتی را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و فولد می کنیم تا مایه کیک یکدست و پف سفیده تخم مرغ نخوابد.
مرحله هشتم
حالا مایه کیک شکلاتی را درون سینی روی خط های سفید می ریزیم و با لیسک کاملا پخش می کنیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوییم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود.
مرحله نهم
در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم رولت به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و روی رولت را با یک پارچه نخی تمیز می پوشانیم.
مرحله دهم
حالا اجازه می دهیم رولت به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند تا کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان رولت را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را از آن جدا می کنیم. در ادامه روی رولت را با خامه قنادی کاور می کنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله ابتدای رولت یک موز گذاشته و آنرا رول می کنیم، سپس به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان رولت را برش زده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: چی شی