15
10
3.8K
15
10
3.8K
آخرین خبر/مواد لازم
پیاز- یک تا 2 عدد
سس مایونز – یک قاشق غذاخوری
آبلیمو - 2 قاشق غذاخوری
گوشت - 4 قطعه (فیله)
مرغ - 4 قطعه (فیله)
نمک ،فلفل،زردچوبه و زعفران - به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فیله مرغ و گوشت را کمی با گوشت کوب بکوبید و بعد آن ها را به مدت 3 ساعت یا بیشتر در مخلوط زعفران، زردچوبه، سس مایونز، نمک، فلفل، آبلیمو و آب پیاز بخوابانید و آن را در یخچال قرار دهید. بعد از آن فیله ها را از مواد جدا کنید و آن ها را روی هم قرار دهید و رول کنید به طوری که فیله مرغ در وسط قرارگیرد. فیله ها را یا به صورت معمولی روی منقل کباب کنید یا با سیخ چوبی درون تابه قراردهید و با مقدار کمی روغن و با شعله ملایم طبخ کنید.